Praktische informatie

Welke cursus vorm je ook kiest, het is altijd inclusief een uitgebreide syllabus. Daarin vind je de massage uitgelegd in tekst en plaatjes, verschillende artikelen, informatie over huilen, darmkrampjes, op haptonomische wijze tillen en hanteren, de motorische ontwikkeling en nog veel meer.

Cursussen worden aan huis gegeven of eventueel in de praktijk. De individuele cursus duurt een uur en kost €42,50 per sessie. De duo cursus kost €40 per ouder en kind per sessie. Veelal zijn 2 tot 3 sessies voldoende. De groepscursus duurt 1,5 uur en kost €80 voor 4 bijeenkomsten. Indien voor mij de reistijd langer dan 15 min enkele reis is, komt er een klein bedrag aan reiskosten bij. In overleg spreken we de data en tijden af.

Een afspraak kan uitsluitend telefonisch (0613305509) tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Bij het annuleren van een afspraak binnen deze 24 uur, of het niet nakomen ervan, wordt de afspraak in rekening gebracht. De groepscursus kan tot 15 dagen van te voren kosteloos worden afgezegd. Daarna worden er kosten in rekening gebracht.babymassage01