Praktische informatie

Voor een behandeling reserveer ik een uur. Een behandeling kost €80. Om je lichaam de tijd te geven te reageren op de behandeling, zal de behandelfrequentie niet heel hoog zijn. Deze bepalen we samen.

Je hebt geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig voor een behandeling in mijn praktijk. Ik raad je aan je huisarts te informeren. Dit is niet verplicht. Indien je onder behandeling bent bij een therapeut of specialist, adviseer ik te overleggen of je de behandeling gelijktijdig met mijn behandeling kan doen.

Craniosacraal therapie wordt door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed, via een aanvullend pakket. Ik ben aangesloten bij het RCN (lidnr. R0099), het kwaliteitsregister van Upledger Craniosacraal therapie. Voor meer informatie; www.register-rcn.nl. Op de site kun je ook een lijst met vergoedende zorgverzekeraars vinden. Informeer altijd bij je eigen verzekering naar de vergoedingsmogelijkheden en polisvoorwaarden.

Vanwege mijn lidmaatschap bij het RCN ben ik gehouden aan hun algemene betalingsvoorwaarden, het klachtenregelement en het tuchtrecht. Mocht je een klacht hebben over de behandeling of over mij, dan stel ik het zeer op prijs als je dat eerst met mij bespreekt. Een gesprek kan in zo'n situatie zeer verhelderend zijn.

Een behandeling kan uitsluitend telefonisch (0613305509) tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Bij het annuleren van een afspraak binnen deze 24 uur, of het niet nakomen ervan, wordt de afspraak in rekening gebracht.


Terug naar boven


            Craniologo