Beter naar je lijf  luisteren, grenzen aan voelen, hoe je beter bij jezelf kunt blijven, beter voor jezelf kunt zorgen. En hoe je deze dingen kunt toepassen in je leven.

Geralda helpt je op een rustige liefdevolle kundige respectvolle manier een innerlijke diepe ontspanning te vinden. Beter naar je lijf te luisteren, grenzen aan te voelen, hoe je beter bij jezelf kunt blijven, beter voor jezelf kunt zorgen. En hoe je deze dingen kunt toepassen in je leven, al door hele kleine dingetjes aan te passen welke weer groot effect hebben.
 
Ze geeft je vertrouwen in jezelf, neemt hiervoor de tijd en biedt alle ruimte om dit te onderzoeken.
 
Met af en toe een gezonde dosis humor erbij. Geralda heeft mij ontzettend veel gebracht en me geleerd hoe ik zelf weer een beetje de regie over mijn leven kreeg.
 
Ik  pas de fijne tools nu ook zelf toe bij mijn kinderen als ze niet kunnen slapen of als hun koppies te vol zitten.
 
Nina

Er zat oud verdriet en een nieuw verlangen verborgen waar ik pas bij kon komen toen ik mijn hoofd ‘stil’ moest houden door de onbalans en ik daardoor naar mijn lijf leerde luisteren. 

In een periode dat ik heel duizelig was, door een verstoring in mijn evenwichtsorganen, kwam ik bij Geralda terecht. Ik had hulp nodig om hiermee te kunnen dealen want ik werd er heel wanhopig en angstig van. We kenden elkaar niet maar het voelde direct heel vertrouwd. Ik voelde me letterlijk en figuurlijk in goede handen bij haar.  
 
Wat ik heel bijzonder vond was dat door Geralda’s begeleiding mijn lichaam tot me ‘sprak’ en me duidelijk maakte wat er op een dieper niveau speelde in mijn leven: dat het belangrijk was mijn eigen evenwicht te hervinden, me af te stemmen op wat ik wil en wat ik kan en minder vanuit wat ik ‘moet’ en wat van me verwacht wordt. Ik leerde om te luisteren naar mijn lichaam, me erop af te stemmen, mezelf verantwoord te uit te dagen, mijn beperkingen te accepteren en op tijd rust te nemen. 
 
Ik heb de steun van Geralda als heel afgestemd, zacht, toegewijd en respectvol ervaren en haar adviezen waren voor mijn zeer waardevol. Hoewel ik behoorlijk eigenwijs kan zijn had ik geen enkele moeite me aan haar  begeleiding over te geven. Dat zegt veel over haar deskundigheid. 
Het was een moeilijke, maar dankzij deze fijne begeleiding, ook een hele waardevolle tijd waar ik, nu ik bijna weer als vanouds in balans ben, met veel dankbaarheid op terug kijk.
 
Carina 
 

Wat ik heb meegemaakt is dat het lichaam spreekt

Als je stil bent en tot een vorm van ontspanning komt, dan komt er juist los wat je lichaam wil vertellen. Voor mij waren dat thema’s waarvan ik dacht dat ik ze al had doorleefd, zoals innerlijk kind thema’s, moederschapsthema’s, over de relatie met mezelf en met de ander en noem maar op. 

Iedere keer ging ik er open in en flabbergasted door wat ik tijdens de sessies aantrof vanuit mijn lichaam, Iedere keer had het zulk diepgaand effect in het dagelijks leven: het heeft mij getransformeerd, of beter gezegd: heel gemaakt. 

Geralda is lief, zacht, eerlijk en heeft mij ondersteund in de processen die los kwamen. 

Dus als we het toch hebben over zelfzorg…dit is een vorm ervan. Juist voor moeders in hun vele rollen, ervaringen, dagelijks leven, nieuwe en oude invullingen van het leven…het is een aanrader om die diepere lagen van jezelf te ontdekken. 

Yvonne

Vaak voelde ik mij na een behandeling heel ontspannen, met daarna veel nieuwe energie. Meer in balans en met een positieve mind-set.

Na een harde val en de diagnose hersenschudding heb ik veel gehad aan de behandelingen bij Geralda. Eerste 2-wekelijks, later om de 3 weken. Tijdens de behandelingen lukte het om goed te ontspannen, zowel in mijn hoofd als lijf. Naast deze ontspanning heeft het mij geholpen om mijn klachten en emoties meer te accepteren en te vertrouwen op herstel. De gesprekken waren verhelderend en droegen daar aan bij. 

Geralda is betrokken en ziet de kleine stappen tijdens het herstel. Ze maakt het dan niet mooier dan het is, maar helpt met het ontdekken, herkennen en omgaan met wat op dat moment belangrijk is. Ook gaf ze vaak simpele oefeningen voor thuis mee, waarmee ik zelf door kon gaan.
De klachten rondom een hersenschudding zijn heel divers. Ik heb ervaren dat craniosacraal therapie erg helpend kan zijn om stappen in het herstel te maken.

Jasper

Geralda weet je te laten voelen hoe het met je gaat, en daar bij stil te staan zonder iets te moeten.

De rust, de stilte die ik bij haar ervaar is voor mij een grote meerwaarde. 
Ik ben iemand die doel en resultaatgericht is, maar elke keer geeft ze me de geruststelling dat dat bij haar niet hoeft.
 
Ook de momenten die voor mij niet prettig voelen, laat ze er liefdevol zijn.  
Zelfs in de corona tijd wist ze via face time een prettige sessie te organiseren. Ze is iemand waar ik me veilig voel. 
 
Annemarie

Dankbaar!

Lieve Geralda, zoals ik straks al zei: ben ik je heel dankbaar. Ik hoop dat ik met onderstaande woorden duidelijk kan maken wat jij voor mij hebt betekent.

Controle, ik dacht dat dat de sleutel was om weer grip te krijgen. Maar zo werkt het blijkbaar niet. Geralda heeft me geleerd om juist los te laten. En hoe meer ik los liet hoe meer grip ik kreeg. Dit maakt dat ik me weer energiek voel, dat ik weer sprankel en blij kan zijn met mezelf. Dankbaar!

Warme groet, Yvonne

Bij Geralda ben ik op zoek gegaan naar wat er werkelijk speelt, niet vanuit mijn hoofd, maar vanuit mijn lijf.

(…..) Geralda leert mij te voelen welke signalen mijn lijf geven en wat het mij vertelt. Het is opnieuw leren luisteren, maar wat een boeiend mens ben ik. Hierdoor gaat mijn cognitieve masker naar mensen toe ook meer af. Ik durf soms onberedeneerd kwetsbaar te zijn. Oké dan huil ik wat vaker, dan mag ik vaker hulp vragen en dan mag ik leren ervaren dat kwetsbaar zijn krachtig is. Ik kom namelijk veel sterker in verbinding met mensen.

(………)Terug naar de volle overgave vanuit je gevoel, omdat het je rijker en sterker maakt. Omdat je dieper in contact komt, zeker met de mensen waar je van houdt, en omdat het zó voelbaar is voor kinderen, omdat jouw veiligheid hen helpt zich veilig te voelen en daardoor te ontwikkelen tot een stabiel mens. Dat daardoor jouw (klein)kind wellicht niet vergeet om te blijven luisteren naar z’n lijf dat zuiver vertelt wat je voelt.

Ik gun je een paar bezoeken aan Geralda, daar hoef je niet eerst voor vast te lopen. Het is misschien zelfs fijn om vanuit een bepaalde stabiliteit jezelf deze verdieping te gunnen. En naast een professional is het een integer en lief mens.

Linda, 52 jaar en lerende……

Lees hier het gehele verhaal van Linda

Workshop: Dat je zoveel aandacht voor iedereen hebt en precies de vinger op de zere plek kan leggen en daarna weer terugkoppelt.

Ik heb een hele mooie dag gehad. Confronterend, maar ook zo veel geleerd! Ik kijk weer even heel anders naar mijn dochter en naar mezelf. Heel fijne en vertrouwde sfeer.

Evelien

Workshop: Bedankt voor je toewijding ! 

Je bleef, samen met mij en de anderen, zoeken naar de kern totdat we hem gevonden hadden. Heel knap en heel waardevol!

Marike

Workshop: Bedankt voor deze hele mooie dag !  Volledig en een afgeronde ervaring.

Bedankt lieve Geralda voor een mooie dag met veel (zelf)reflectie, inzicht en begeleiding die mij helpen verder te komen op mijn pad.

Liefs, Marianne

Workshop: Je enthousiasme straalt er vanaf. 

“Wat je ziet ben je zelf” vind ik een mooie benaming. Het is op een andere manier kijken naar het probleem. Hoe ik mijn kind kan helpen weer lekkerder in zijn vel te komen? Ik kan ieder geval zorgen om zelf lekker in mijn vel te zitten. 

Susan

Workshop: Je bent een prettige workshopleider, doortastend als het nodig is, liefdevol en je doorziet dingen goed !

Ik vond het het een waardevolle dag, die veel inzichten heeft gegeven en heel inspirerend was. Ik kwam opgeladen thuis. 

Thirza