Geralda weet je te laten voelen hoe het met je gaat, en daar bij stil te staan zonder iets te moeten.

De rust, de stilte die ik bij haar ervaar is voor mij een grote meerwaarde. 
Ik ben iemand die doel en resultaatgericht is, maar elke keer geeft ze me de geruststelling dat dat bij haar niet hoeft.
 
Ook de momenten die voor mij niet prettig voelen, laat ze er liefdevol zijn.  
Zelfs in de corona tijd wist ze via face time een prettige sessie te organiseren. Ze is iemand waar ik me veilig voel. 
 
Annemarie

Dankbaar!

Lieve Geralda, zoals ik straks al zei: ben ik je heel dankbaar. Ik hoop dat ik met onderstaande woorden duidelijk kan maken wat jij voor mij hebt betekent.

Controle, ik dacht dat dat de sleutel was om weer grip te krijgen. Maar zo werkt het blijkbaar niet. Geralda heeft me geleerd om juist los te laten. En hoe meer ik los liet hoe meer grip ik kreeg. Dit maakt dat ik me weer energiek voel, dat ik weer sprankel en blij kan zijn met mezelf. Dankbaar!

Warme groet, Yvonne

Bij Geralda ben ik op zoek gegaan naar wat er werkelijk speelt, niet vanuit mijn hoofd, maar vanuit mijn lijf.

(…..) Geralda leert mij te voelen welke signalen mijn lijf geven en wat het mij vertelt. Het is opnieuw leren luisteren, maar wat een boeiend mens ben ik. Hierdoor gaat mijn cognitieve masker naar mensen toe ook meer af. Ik durf soms onberedeneerd kwetsbaar te zijn. Oké dan huil ik wat vaker, dan mag ik vaker hulp vragen en dan mag ik leren ervaren dat kwetsbaar zijn krachtig is. Ik kom namelijk veel sterker in verbinding met mensen.

(………)Terug naar de volle overgave vanuit je gevoel, omdat het je rijker en sterker maakt. Omdat je dieper in contact komt, zeker met de mensen waar je van houdt, en omdat het zó voelbaar is voor kinderen, omdat jouw veiligheid hen helpt zich veilig te voelen en daardoor te ontwikkelen tot een stabiel mens. Dat daardoor jouw (klein)kind wellicht niet vergeet om te blijven luisteren naar z’n lijf dat zuiver vertelt wat je voelt.

Ik gun je een paar bezoeken aan Geralda, daar hoef je niet eerst voor vast te lopen. Het is misschien zelfs fijn om vanuit een bepaalde stabiliteit jezelf deze verdieping te gunnen. En naast een professional is het een integer en lief mens.

Linda, 52 jaar en lerende……

Lees hier het gehele verhaal van Linda

Oudercursus: Dat je zoveel aandacht voor iedereen hebt en precies de vinger op de zere plek kan leggen en daarna weer terugkoppelt.

Ik heb een hele mooie dag gehad. Confronterend, maar ook zo veel geleerd! Ik kijk weer even heel anders naar mijn dochter en naar mezelf. Heel fijne en vertrouwde sfeer.

Evelien

Oudercursus: Bedankt voor je toewijding ! 

Je bleef, samen met mij en de anderen, zoeken naar de kern totdat we hem gevonden hadden. Heel knap en heel waardevol!

Marike

Oudercursus: Bedankt voor deze hele mooie dag !  Volledig en een afgeronde ervaring.

Bedankt lieve Geralda voor een mooie dag met veel (zelf)reflectie, inzicht en begeleiding die mij helpen verder te komen op mijn pad.

Liefs, Marianne

oudercursus: Je enthousiasme straalt er vanaf. 

“Wat je ziet ben je zelf” vind ik een mooie benaming. Het is op een andere manier kijken naar het probleem. Hoe ik mijn kind kan helpen weer lekkerder in zijn vel te komen? Ik kan ieder geval zorgen om zelf lekker in mijn vel te zitten. 

Susan

Oudercursus: Je bent een prettige workshopleider, doortastend als het nodig is, liefdevol en je doorziet dingen goed !

Ik vond het het een waardevolle dag, die veel inzichten heeft gegeven en heel inspirerend was. Ik kwam opgeladen thuis. 

Thirza