Praktische informatie

Oudercursus
De groepsgrootte bestaat maximaal uit 8 personen. De cursus duurt 1 dag en vindt veelal plaats op vrijdag. Meerdere keren per jaar geef ik de oudercursussen. Mocht u zelf een groep van 6 tot 8 personen bijeenbrengen, dan kunnen we in overleg een datum af spreken.

De kosten zijn €125 en is inclusief een uitgebreid werkboek met informatie, koffie, thee, lunch, sap en lekkers.

Tot 15 dagen van te voren kunnen de cursussen kosteloos worden geannuleerd. Daarna worden er kosten in rekening gebracht. Indien er een datum is vastgesteld voor de door u bijeengebrachte groep, dan worden er kosten in rekening gebracht bij het annuleren door één of meerderde deelnemers.

Onderwijscursus: Samen leren, Samen leven
"Samen leren, Samen leven" is een tweedaagse training voor leerkrachten uit het basis- en voortgezet onderwijs. De kosten voor de training zijn €375 per deelnemer. Bij het tegelijk aanmelden van meerdere leden uit hetzelfde team kan er een groepsprijs gelden. Vraag naar de mogelijkheden.

Tot 4 weken van te voren kan de onderwijscursus kosteloos worden geannuleerd. Daarna worden er kosten in rekening gebracht.

Consulten
De consulten zijn individueel en vinden plaats in de praktijkruimte. Een volwaardig traject omvat meerdere consulten. Kijk voor meer informatie onder het kopje "consult". Een indicatie van het verwachte aantal zal ik aangeven in de eerste of tweede consult en is mede afhankelijk van de problematiek. Een consult duurt een uur en kost €80.

Een consult kan uitsluitend telefonisch (0613305509) tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Bij het annuleren van een afspraak binnen deze 24 uur, of het niet nakomen ervan, wordt de afspraak in rekening gebracht.

Terug naar boven


Agenda oudercursus

Zwolle:
vrijdag 8 februari
9:30-16:30

Zwolle:
vrijdag 29 maart
9:30-16:30

Zwolle:
vrijdag 17 mei
9:30-16:30

Zwolle:
zaterdag 29 juni
9:30-16:30

Graag aanmelden:
info@geraldakooi.nl

Cursus speciaal voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers

Zwolle:
zatedag 30 maart en
zaterdag 18 mei
9:30-16:30

Graag aanmelden:
info@geraldakooi.nl