Klaar met je korte lontje, genoeg van al die moetens en onrust? 

Baal je dat je geen tijd en energie hebt om te doen wat jij graag wil doen?

Te vaak een kort lontje bij een boos kind of ander gedoe, waarbij je niet meer weet hoe het anders moet

Vraag jij je weleens af waarom je kind juist bij jou zo reageert? 

Kom dan naar de workshop Rust in je hoofd via de boodschap van je kind

Op een bijzondere manier gaan we de vinger precies op de juiste plek leggen waarom het niet lukt om te doen wat je nodig hebt en hoe dat wel kan!  Namelijk via het gedoe waar je steeds tegen aan loopt met je kind.

Je kind heeft een boodschap voor jou. Omdat hij/zij zoveel van je houdt en niets liever wil dat jij lekker in je vel zit en doet waar jij blij van wordt. Voor een kind is niets fijner dan bij een ouder te zijn die gelukkig is en haar volledige potentie leeft.  Hoe fijn is dat om als voorbeeld te hebben en bij te mogen zijn.  De boodschap zit meestal verpakt in gedoe. Strijd om dezelfde dingen, die je wel ziet, maar waarvan het niet lukt om te veranderen. Of gedrag wat er niet meer was, bijvoorbeeld bedplassen. Gedoe zorgt er namelijk voor dat je in je beweging komt, dat je er iets aan wil doen. Je kan het ook zien in iets wat je ontroert van kind of bewondert, alleen zet ons dat minder in beweging.

Hoe zou het zijn om in een middag ontdekken waar jij nou écht blij van wordt? Handvatten krijgt hoe je er wel energie en tijd er voor hebt? Zodat het gedoe kan stoppen? En jij omarmt wat je kind al in je ziet?! 

Het is een praktische, beetje confronterende en ontspannen middag, waarna je opgeladen en geïnspireerd weer naar huis gaat. Met een groep moeders die allemaal tegen hetzelfde aanlopen.

Een liefdevolle, effectieve en unieke manier voor een ander perspectief. 

Wat ik het allerliefste zou willen is vrouwen voluit aangaan op wat hun blij maakt, hun hart volgen, ontspannen zichzelf zijn en volop genieten.  Zodat zij hun kinderen helpen opgroeien om vrij zichzelf te zijn en liefdevolle krachtige volwassenen vol compassie te worden. Hoe mooie wereld zou dat zijn?!

Na afloop van de workshop

  • Weet je (weer) waar jouw hart van gaat zingen en je ogen stralen
  • Heb je handvatten om energie en tijd te hebben om dat ook te doen
  • weet je hoe je het gedoe kan stoppen
  • Weet je wat jou echt helpt voor een rustig hoofd en ontspannen lijf
  • Kun je het steeds weer gebruiken, want gedoe hoort ook bij het leven en komt er wel weer wat anders 😊

Kortom; jij lekkerder in je vel 

Het is een middag voor jou. Even niet zorgen of ogen in je achterhoofd en je oren op steeltjes. Lekker onderuit op je stoel,  opgeschud worden vanwege de kwartjes die vallen. En opgeladen en geïnspireerd naar huis.

Je hoeft ook geen thermoskannetje thee mee te nemen of een snack. Ik zorg voor koffie, thee, iets lekkers en iets gezonds. 

De workshop is in een kleine groep, waardoor er ruim voldoende aandacht voor jou is!

Het is op een mooie, goed bereikbare locatie in Zwolle, met gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

We beginnen om 13:30 en ronden af om 16:30, de inloop is vanaf 13:15.  Voorlopig staat deze workshop niet gepland. Wil je graag meer weten? Neem  dan contact met me op.

Even praktisch;  

  • Ik vraag je een vragenlijst van te voren in te vullen via de mail. Deze heb je nodig tijdens de workshop en is voor eigen gebruik. Ik krijg je antwoorden van de te voren, zodat ik je kan helpen de boodschap helder te krijgen. 
  • Naast het beantwoorden van de vragen, is je investering 39 euro inclusief koffie, thee en werkmap.

In een middag worden wezenlijke veranderingen op een liefdevolle manier in gang gezet en krijg je handvatten hoe er wel tijd en energie is om te genieten. Elke keer weer is het bijzonder en magisch om te zien wat dat doet met de deelnemers. Het is echt de kracht van samen met gelijkgestemde moeders.  Ik vind het één van de allerleukste dingen om te doen.  Daarom heb ik een extraatje voor je; het is inclusief feedback sessie met mij, waarin je verdieping op de boodschap van je kind krijgt en rust in jezelf mag ervaren.

Zin om op aan andere manier te kijken naar hoe meer rust in jezelf krijgt en meer ruimte om te genieten? Doe dan mee!

Ja Ik Doe Mee

Ik zou het super vinden als je mee doet!

Je bent echt een kei. Je gaf op een heel bijzondere manier dingen terug. Bernadette

Leuk, bijzonder en interessant, verrassend ook en confronterend, op een goede manier. Thirza

Mooi, nuttig, confronterend, dag voor jezelf, inspirerend. Evelien

Heel intensief (bijna te..), maar tegelijkertijd ontzettend waardevol en confronterend = goed. Marike

Dag voor mezelf, waarin ik niets moet of hoef klaar te staan. Ook wel confronterend. Nog meer bewustzijn. Susan.