Klaar met steeds weer dezelfde strijd met je kind?

Wil je gewoon weer een blij kind dat lekker in zijn/haar vel zit? 

Wil je rustiger blijven als je kind weer zo boos is of de hakken stevig in het zand zet? 

Vraag jij je weleens af waarom je kind juist bij jou zo reageert? 

 

Kom dan naar de workshop “Je kind als spiegel”

Wil je ook eindelijk eens af van steeds hetzelfde gedoe met je kind? In een middag ontdekken hoe je het kan stoppen? Wat de behoefte en de boodschap van je kind is achter het getoonde gedrag?  En natuurlijk hoe jij je kind kan helpen weer lekker in zijn vel te komen?

Het is een praktische, beetje confronterende en ontspannen middag, waarna je opgeladen en geïnspireerd weer naar huis gaat. In een groep moeders die allemaal tegen hetzelfde aanlopen.

Wat ik het allerliefste zou willen is  dat kinderen zich vrij voelen om ontspannen zichzelf te zijn en opgroeien tot liefdevolle krachtige volwassenen vol compassie. Daarom help ik moeders om de behoefte van hun kind achter hevige emoties, terugval gedrag en stil terugtrekken te zien. En zelf meer ontspanning in hun lijf en rust in hun hoofd te ervaren, zodat ze vanuit ontspanning en vertrouwen hun kind kunnen helpen weer lekker in zijn (of haar) vel te komen.

Na afloop van de workshop

  • Weet je hoe je het gedoe kunt stoppen
  • Weet je wat je kind nodig heeft 
  • Maar ook hoe jij  relaxter blijft in soortgelijke situaties
  • Kun jij je kind vanuit meer ontspanning en vertrouwen helpen
  • Kun je het steeds weer gebruiken, want gedoe hoort ook bij het leven en komt er wel weer wat anders 😊

Kortom; jij en je kind lekkerder in je vel en meer gezelligheid in huis.

Het is een middag voor jou. Even niet zorgen of ogen in je achterhoofd en je oren op steeltjes. Lekker onderuit op je stoel,  opgeschud worden vanwege de kwartjes die vallen. En opgeladen en geïnspireerd naar huis.

Je hoeft ook geen thermoskannetje thee mee te nemen of een snack. Ik zorg voor koffie, thee, iets lekkers en iets gezonds. 

De workshop is niet via een scherm, maar samen. In een kleine groep, waardoor er ruim voldoende aandacht voor jouw situatie is!

Het is op een mooie, goed bereikbare locatie in Zwolle, met gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

We beginnen om 13:30 en ronden af om 16:45, de inloop is vanaf 13:15. Binnenkort nieuwe data! Kan je niet wachten? Neem dan contact met me op 

Even praktisch;  

  • Ik vraag je een vragenlijst van te voren in te vullen via de mail. Deze heb je nodig tijdens de workshop en is voor eigen gebruik. Ik krijg ook je antwoorden van de te voren, zodat ik je kan helpen de boodschap helder te krijgen. 
  • Naast het beantwoorden van de vragen, is je investering 57 euro inclusief koffie, thee en werkmap.

In een middag wezenlijke veranderingen op een liefdevolle manier in gang zetten en gezinnen op weg helpen naar meer gezelligheid in huis. Elke keer weer is het bijzonder en magisch om te zien wat dat doet met de deelnemers. Het is echt de kracht van samen met gelijkgestemde moeders.  Ik vind het één van de allerleukste dingen om te doen.  Daarom heb ik een extraatje voor je. Als jij je aanmeldt, is het inclusief feedback sessie met mij, waarin je extra tips en verdieping op de boodschap van je kind krijgt. 

Spreekt het je aan om in een middag te ontdekken hoe je op een andere manier kunt kijken naar iets wat je lastig vindt van je kind en hoe jij meer ontspannen je kind kan helpen lekkerder in zijn of haar vel te komen? Doe dan mee!

Ja Ik Doe Mee

Ik zou het super vinden als je mee doet!

Je bent echt een kei. Je gaf op een heel bijzondere manier dingen terug. Bernadette

Leuk, bijzonder en interessant, verrassend ook en confronterend, op een goede manier. Thirza

Mooi, nuttig, confronterend, dag voor jezelf, inspirerend. Evelien

Heel intensief (bijna te..), maar tegelijkertijd ontzettend waardevol en confronterend = goed. Marike

Dag voor mezelf, waarin ik niets moet of hoef klaar te staan. Ook wel confronterend. Nog meer bewustzijn. Susan.