Workshop Rust in je hoofd én in je lijf!

Hoe vaak heb jij besloten dat je het nu ECHT anders gaat doen? Vaker nee zeggen, meer tijd voor jezelf, vertragen en vooral genieten met elkaar?
 
Ik snap je! 
En weet ook hoe moeilijk het is om dat vol te houden als werk, school en sport volop je aandacht vragen. Of je te lang en te vaak afgeleid wordt door je telefoon. Voor je het weet ben je weer opgeslokt in alles wat óók belangrijk is. 
 
Het kan anders! Echt! Dat zeg ik met volle overtuiging, omdat ik het zelf ervaren heb én inmiddels vele andere vrouwen heb geholpen  daadwerkelijk een rustig hoofd te hebben, ontspannen te voelen’ én volop energie hebben voor actie. Waardoor ze vooral voluit genieten!
 
Pak het dit keer goed aan, zodat je voornemen werkelijkheid wordt. De eerstvolgende offline workshop is op vrijdag 5 april.
 
Echter zolang hoef je niet te wachten!  Op woensdag 20 maart geef ik het gratis webinar van Overprikkeling naar Ontspanning.
Het is van 19:30-20:30, geen saaie spreekbeurt, maar interactief en inclusief effectief stappenplan en selfcare e-journal. 

Lees meer…