MOMS ONLY: TIPS VOOR MINDER STRIJD EN MEER GEZELLIGHEID MET JE KIND

Elke eerste woensdagochtend van de maand is het Moms Only; een relaxte, gezellige én leerzame ochtend, waarbij je
5 effectieve tips krijgt om je kind te helpen én zelf meer ontspannen (moeder) kunt zijn.

Lekker met een kop thee aan de keukentafel en samen met andere moeders, geef ik je 5 effectieve tips die je helpen om uit het cirkeltje van strijd en onmacht te blijven met je kind, om zelf meer ontspannen te zijn en waarmee jij je kind kunt helpen lekkerder in zijn vel te komen.  Zodat je niet meer hoeft te kiezen tussen wat jij wilt en je kind nodig heeft, omdat je weet hoe je voor jullie beiden kunt zorgen zonder dat er iemand tekort komt. Vanuit vertrouwen je sterk voelen in jouw manier van het moederschap!
De thee (en ook de koffie) met lekkers staat klaar om 9:30 en het is afgelopen om 11:30. Je bijdrage voor deze ochtend is 15 euro.
De ochtend is voor jou geschikt als jij steeds vaker in de strijd of onmacht met je kind komt, je elke keer voorneemt voor om rustig te reageren naar je kind in zo’n bui en vooral wanneer je heel moe of gestrest bent, toch geïrriteerder en bozer reageert dan je bedoeling is. Waarvan je achteraf spijt hebt en je schuldig over voelt….

Ook als je (als je eerlijk bent) vaker moe en gestrest bent dan je zou willen en je zelf wel wat meer ontspanning zou willen ervaren.

Aanmelden voor MOMS ONLY