Denk het niet stuk

Rijdend over de A28 terug naar huis zat ik vol energie én geaard de dag te overdenken. Een dag met mijn eigen coach en een groep ondernemende vrouwen.

Die dag had dezelfde ingrediënten die ik destijds nodig had om te ontdekken hoe ik beide kon hebben: actie én rust. Mezelf niet voorbij lopen met een hoofd vol ideeën en deze enthousiast allemaal willen uitvoeren. Moet-dingen die niet meer in de weg staan van volop genieten.

Ik werd niet op een ochtend wakker en ik kon het. Daar heb ik wat voor moeten doen en loslaten, maar vooral trouw blijven aan mijn gevoel dat beide wél samen kon gaan (ik wist alleen nog niet hoe).

Oplossingen zitten niet in je eigen denkpatroon. Door een ander perspectief zie je mogelijkheden die er eerder niet waren. Mijn coach laat me anders kijken naar zaken waar ik tegen aan loop. Ze is me een aantal stappen voor en laat me zien wat er mogelijk is.

Omring jezelf met mensen die jou liften. Die personen die in jou al zien waar je naar toe wil. Nog voor je dat zelf kan. Ook al weet je nog niet hoe. Kies ervoor om niet (meer) te luisteren naar diegenen die zelf niet durven, je klein houden of wiens (wereld)beeld niet meer past.

Denk het niet stuk. Wellicht weet je waardoor het nog niet lukt met die rust en dat ontspannen. De “thema’s” uitdenken in je hoofd lijken je vooruit te helpen, maar je krijgt niet het gehele plaatje. Je lijf vertelt je de nuances die je hoofd niet eens weet. Luister naar je lijf.

Durf te doen, ervaar wat het je brengt en stel bij. Het kan zoveel rust geven als je weet dat je altijd weer kan stoppen. Maar meestal wil je dat niet eens meer. Het kan wat ongemakkelijk zijn als je oude gedrag niet meer past en je nog niet gewend bent aan het nieuwe. Dat tijdelijke ongemak is altijd beter dan weer terug naar jezelf voorbij lopen.

Welke mag jij nog wat meer inzetten? Leuk als je het me laat weten!

Liefs, Geralda

Voel je het vuur dat je echt wat wil met die onrust, dat opgejaagde en half genieten? Dan heb ik iets leuks. Op 19 mei geef ik de praktische workshop Aanstaan vanuit flow, van 9:00-12:00.

Wat brengt deze workshop je;

  • Rust in je hoofd én in je lijf
  • Weet je hoe JIJ meer rust kan afstemmen met je energieke kant (en waarom dat nu niet lukt)
  • Weten wat je kan doen (en laten) om de balans tussen rust en actie te krijgen en behouden (en waarom dat nu niet lukt 😊)
  • Hoe je wél kan genieten zonder onrust
  • Tijd voor jou; even niets hoeven, niet zorgen, geen ogen in je achterhoofd. Alleen you, yourself en vrouwen die dat supporten!)

Het is in een kleine groep gelijkgestemde vrouwen. Je investering is slechts 29 euro, inclusief koffie, thee en gezonde lekkers. Het is in Zwolle. Je gaat met zoveel meer rust, energie en inspiratie weer naar huis.

Misschien is het (nu) niet voor jou, maar ken je iemand voor wie het perfect zou zijn. Stuur het gerust door! Mocht je meer willen weten of je willen opgeven; info@geraldakooi.nl 

Plaats een reactie