Dromen op je vakantie

Ik heb een nieuwe droom. Jaren gelden heb ik me voorgenomen elk jaar een grote en kleine droom uit te laten komen. Jack is bijvoorbeeld zo’n grote droom. Eigenlijk gaat het bij elke droom, groot en klein van me over genieten, samen beleven en leven vanuit mijn hart.

Afgelopen  dinsdag zaten we met z’n vieren bij Coldplay. De jongste was niet mee, want hij vind het toch niet zo geweldig. En zoals mijn dochter zei; dan kan je beter een stoel overlaten aan iemand die echt graag wil. Slimme opmerking, want ik vond het in eerste instantie beetje zielig dat hij niet mee ging.

Dat concert of zeg maar gerust belevenis samen ervaren was meer dan fantastisch. Ik heb er ook een post over geschreven op insta. (leuk als we daar ook geconnect zijn: geralda.kooi)

Wat diepe indruk op me heeft gemaakt is dat alles doordrenkt was van waar het echt om gaat; liefde, connectie met jezelf en de ander, zorg voor elkaar en de natuur, duurzaamheid. Ik ben van de jaren zeventig, dus die love buttons deden het erg goed bij me😊.

Het was werkelijk in alles voelbaar. Mijn nieuwe droom is om dat meer te laten voelen, in alles. In het klein, op mijn manier, met de diepgang, energie en speelsheid zoals ik het daar voelde. En volgens mij de gehele Arena.

Het is geen droom die ik kan afvinken, maar die elke dag een stapje van me vraagt.

Diep in ons hart willen we allemaal die dingen volgens mij. Laten we daar dan ook mee beginnen. Een start maken tijdens de vakantie. Dan gaan dat soort dingen makkelijker en is het eenvoudiger om daarna stapjes daarin te blijven zetten.

Om er gelijk mee te beginnen heb ik twee dingen voor je. Als eerste een tip om in te pakken.

Neem een mooi schrift mee! Een mooie is belangrijk! Je hoofd staat toch niet stil tijdens de vakantie. Ga er dan ook niet mee in gevecht. Gebruik het schrift om je gedachten, ideeën, inspiratie, ingevingen, mooie zinnen uit de boeken die je leest, inzichten en dromen (!) op te schrijven. Wil je het wat creatiever, plak of teken er dingetjes bij. Wordt je hoofd rustiger van en je krijgt meer helderheid over wat je echt wil. Echt, probeer het eens uit.

Als tweede heb ik een hart meditatie voor je. Stuur me even een mailtje als je die wil ontvangen: geralda@gealdakooi.nl.

Lekker in de voorbereiding op de vakantie en het helpt je makkelijker en sneller zakken in de vakantie modus. Enjoy!

Heb een heerlijke vakantie! Doe alles waar jij van oplaadt. Dat ga ik ook doen. Je zal me hier nog tegen komen. Soms met een nieuwe blog, soms met een golden oldie en soms een weekje niet. Ik heb de druk van mezelf afgehaald om in de zomervakantie elke week met een nieuwe blog te komen.

Ik ga ook vertragen, ruimte maken voor nieuw ideeën, niksen, lezen, spelletjes doen en genieten van samen zijn. Ze zijn nu nog allemaal mee, misschien volgend jaar niet meer…

Leuk als je me laat weten hoe de mediatie voor je is. Het gebruik van het schrift. En ook als je naar Coldplay bent geweest, herken je het?

Liefs, Geralda

Plaats een reactie