Nog 9 weken tot de zomervakantie

Vliegt het je dan al aan als je het leest? Wat er allemaal nog moet of dat het nog zooo lang duurt?

Om me heen zie ik het weer gebeuren. Na de meivakantie worden de weken afgeteld richting de zomervakantie. Om vervolgens van alles in die laatste weken te proppen. Meedoen aan de avond4daagse, zwem4daagse, snel nog de kinderfeestjes inplannen, schoolactiviteiten, borrels, barbecues, goed afronden en overdragen op je werk, een kek jurkje scoren en het liefst 5 kilo afvallen.

Allemaal hartstikke leuk (behalve dat afvallen), maar het is ook véél. Waardoor je de eerste week van de vakantie nodig hebt om alles los te laten en start het lekkere genieten pas als de vakantie half voorbij is. Doodzonde.

En het hoeft niet. Je kan ook relaxt richting de zomervakantie en vanaf dag 1 in de vakantiestand staan. Het is niet nodig om al te beginnen met aftellen. Je bent dan meer bezig met straks, dan met wat er nu is. Bovendien geeft dat aftellen extra stress. Juist als er veel te doen is, lijkt er te weinig tijd om het voor elkaar te krijgen. Je kan ook nu meer ontspannen, makkelijker door de drukke periode voor de vakantie heengaan én vanaf dat je de deur dicht trekt het vakantie gevoel hebt.

Ik geef geen garanties, maar het is bekend dat langdurige stress niet bijdraagt aan afvallen. Dus ook dat proces kan makkelijker verlopen als je meer ontspannen bent. Just saying.

Het gaat niet om meer doen, maar om anders doen.

Krijg je al klotsoksels van het woordje doen en weet je niet waar je de tijd en de energie vandaan moet halen? Dan is het echt tijd voor actie! Je stress reacties zijn te hoog! We weten allemaal hoe slecht dat is voor je gezondheid en je geluk.

Misschien weet je niet waar je moet beginnen en zie je geen mogelijkheden om het anders te doen. Trust me, in al die jaren dat ik vrouwen daarmee help in het revalidatiecentrum en in mijn praktijk ben ik nog niet tegen gekomen dat het niet kan.

Denk nou eens niet dat je het nog wel even volhoudt en dat je het toch zou moeten kunnen. Tot aan de zomervakantie is nog best een lange periode, zeker als je steeds meer op je tandvlees gaat lopen. Blijven hopen dat het opeens op een ochtend anders is, werkt natuurlijk niet. En als je blijft doen wat je altijd doet……juist!

Ik hoor zo vaak hoe het water aan de lippen staat, dat ik iets laagdrempeligs heb bedacht waarmee je eenvoudig die stressreacties kan normaliseren.

Laat mij je liefdevolle stok achter de deur zijn voor 3 weken. In die 3 weken kom je 1x in de week heerlijk diep ontspannen in een groep en leer je hoe je dat thuis simpel kan toepassen. Komt er meer rust in die kont. Je zenuwstelsel kan resetten en je haalt de spanning eraf. Daardoor beweeg jij je makkelijker door die drukke periode, sta je energieker op en slaap je beter. En geen last meer van die middagdip en bijbehorende snaaibui.

Drie weken 19:00-20:30 ervaren van diepe ontspanning op verschillende manieren, waardoor jij ontspanning in je lijf voelt en een rustiger hoofd hebt. Het is ook thuis te gebruiken. Daarnaast krijg je korte slimme oefeningen die eenvoudig toe te passen zijn gedurende dag en je meer ontspanning opleveren. Data zijn 13 juni, 20 juni en 27 juni . Je investering voor ZomerZen is slechts €85. Bovendien help ik je de laatste 3 weken voor de zomervakantie via de mail als steuntje in de rug om niet in je oude patroon terug te vallen.

Ik weet zeker dat jij nu minstens 5 vrouwen in gedachten hebt die er erger aan toe zijn dan jij, want zelf denk je toch altijd dat het wel meevalt. Nodig ze uit om mee te doen! Dan kan je elkaar helpen herinneren als je onverhoopt toch als een Speedy Gonzales aan het rond racen bent en samen is gezellig. Wie neem jij mee?

Als laatste nog even dit: Je kan er voor kiezen om een individuele ontspanningssessie met mij erbij te doen. Alle beren en andere obstakels jagen we dan weg, zodat je niet opgefokt die vakantie in gaat. Hoef je niet eerst een halve week te landen. Hoe klinkt een diepe lichamelijke ontspanning en een rustig hoofd? De sessie duurt een uur. Je investering voor ZomerZen mét de individuele sessie is €165

Wat je ook doet, laat je niet gek maken de komende weken! En als het toch oploopt, adem 3x in en iets langer uit. Simpel en effectief!

Liefs, Geralda

Plaats een reactie