Uit de strijd en meer gezelligheid met je kind?

Ontspannen je kind helpen zodat hij of zij weer lekker in zijn of haar vel komt?

Zelf lekkerder in je vel zitten en meer energie hebben?

Dat Kan!

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als:

Ontspannen moeders, ontspannen kinderen!

Ik leer je hoe jij je kind kunt helpen bij het uiten van hevige emoties. Je weet waarom je kind reageert zoals hij doet. Ik help je weer ontspanning in je lijf en hoofd te hebben en grip op je lichamelijke klachten. Ik leer je hoe je rustiger kunt reageren op je boze kind. Ik leer je hoe je nooit meer de vraag hoeft te stellen, en ik dan? Kortom, ik help jou meer te ontspannen en de moeder te zijn die jij voor ogen had, zodat jij je kind kunt helpen weer lekker in zijn of haar vel te komen!

In 16 weken ONTSPANNEN VAN STRIJD NAAR GEZELLIGHEID

De eerste 2 sessies zijn wekelijks. Daarna zit er meer tijd tussen de sessies, zodat je lichaam de ontspannen balans maximaal op kan pakken en je de tips en handvatten relaxed kunt toepassen. Daardoor is er ruimte voor feedback, een zo optimaal mogelijke afstemming en toepassing. 

Je investering voor dit alles is 630 euro. Je mag het ook in 2x 320 euro voldoen.

Nadat we samen aan de slag zijn gegaan;

Spreekt het je aan?       Ja Dat Wil Ik Ook 

Heb je vragen of wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen?

Meld je aan voor een gratis skype (of telefonische) sessie van 30 minuten met 2 waardevolle tips die je gelijk kunt toepassen.

Ja Ik Wil Een Gratis Skype Sessie

Wil jij ook meer ontspannen zijn in je moederschap?

Meld je dan nu aan voor regelmatige tips en adviezen voor ontspannen moederschap vanuit je hart en met vertrouwen.  Je ontvangt dan ook direct mijn gratis 5 effectieve tips om ontspannen je kind te helpen en uit de strijd te blijven.