Ben je klaar met dat aanstaan voor alles en iedereen, behalve voor jezelf?

Genoeg van dat overvolle hoofd, spanning in je lijf en het korte lontje?

Minder twijfelen en piekeren? Meer levenslust en genieten? 

Herken je dit?

Hulp vragen is soms een dingetje, maar het is vaak nog lastiger het jezelf gunnen dat je hulp mag hebben. Juist door je te laten helpen, kun je meer betekenen voor anderen.

We weten allemaal wel dat hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe beter je er voor de ander kan zijn. En dat langdurige stress slecht is voor je lijf en je gezondheid. Maar weten is nog geen doen. Anders had je het allang gedaan. Het weten in je hoofd is niet genoeg en meer oplossingen verzinnen helpt ook niet. Je hebt je lijf nodig. Om los te laten wat je niet meer nodig hebt en je eigen stevigheid weer te voelen. Zodat je bij je zelf kan blijven als er van alle kanten aan je getrokken wordt.

Het is niet moeilijk en het is ook geen quick fix. Het is iets wat je niet alleen kan, omdat het te maken heeft met blinde vlekken. Om die te zien en los te laten heb je hulp nodig. Dat steuntje in de rug, waardoor het wel lukt!

Beeld je eens in hoe het zou zijn voor je als:

Voor de aanpassers, de controlezoekers en de hoofdtypes

Ik laat je weer ontspanning in je lijf voelen en rust in je hoofd ervaren. Zodat je weer kan voelen wat jij belangrijk vindt en jij daar je energie op kan richten.  Kortom, ik help jou de moeder te zijn die jij voor ogen had.  

Je kan  het continue aanstaan heul lang volhouden en je gevoel daarover wegstoppen. Maar ten koste van wat? Uitputting van je lijf?  Achteraf spijt dat je niet de vrouw en moeder was die je wil zijn? Is dat het je waard? 

Of wil je het graag anders en kan je dat steuntje in de rug wel gebruiken. Die kleine drempel  overgaan, levert je zoveel meer op! Ik heb het zelf ervaren en ik zie het dagelijks in mijn praktijk.

VAN GEJAAGD NAAR GENIETEN: MINDER STRESS, MEER PLEZIER

De eerste sessies zijn kort op elkaar. Daarna zit er meer tijd tussen, zodat je lichaam de ontspannen balans maximaal op kan pakken en jij je steeds vrijer jezelf voelt. Het gehele traject duurt 16 weken.  

Je investering voor dit alles is 997 euro. Je mag het ook in gedeelten voldoen.

Nadat we samen aan de slag zijn gegaan;

Spreekt het je aan?       Ja Dat Wil Ik Ook 

Heb je vragen of wil je meer weten hoe ik je kan helpen? Stel gerust je vraag. Ik denk graag met je mee. 

Je bent uitgenodigd voor een gratis zoomsessie van 30 minuten met minimaal 2 waardevolle tips die je gelijk kunt toepassen.

Ja graag even bellen!

Niet meer uitstellen, doen! Er is altijd wat en er komt geen beter moment! Jij hebt de regie over je eigen energie en jij kan het verschil maken voor jezelf, voor je gezin. 

Wil jij meer regie over je eigen energie?

Meld je dan nu aan voor regelmatige inspiratietips  voor leven vanuit je hart.  Je ontvangt dan ook mijn gratis e-book  Rust in je hoofd, lekker in je lijf. In 5 stappen naar minder strijd met je zelf. Zodat jij voluit aan kan gaan voor waar jij blij van wordt en uitstaan wanneer je wil.