Workshop Rust in je hoofd én ontspanning in je lijf!

Hoe vaak heb jij besloten dat je het nu ECHT anders gaat doen? Vaker nee zeggen, meer tijd voor jezelf, vertragen en vooral genieten met elkaar?

Vooral rond de vakanties voel je (weer) dat je teveel en te vaak aanstaat, hoe vol je hoofd is en dat genieten van al het moois wat je hebt niet echt lukt. 

Voor je het weet zit je opnieuw in de dagelijkse rat race. Probeer het maar eens vol te houden als werk, school en sport volop je aandacht vragen.  Of als je te lang en te vaak afgeleid wordt door je telefoon. Opgeslokt wordt door alles wat óók belangrijk is. 

En weer is daar dat gejaagde gevoel in je lijf, onrust als je leuke dingen doet waardoor je er niet echt van geniet en je blijft maar nadenken over wat er gebeurt, gezegd, hoe het beter kan en wat er nog moet gebeuren. 

Ik snap je! 

Maar vertel je ook dat het NU tijd is om actie te ondernemen. Je kan het uitstaan namelijk leren. Zonder dat je altijd heel rustig moet zijn. Liever niet zeg. Actie is óók lekker toch?! 

Aanstaan wanneer het kan en uitstaan wanneer je dat wil. 

Yep, dat is echt mogelijk! Laat me je meenemen hoe je niet zo geleid hoeft te worden door al die gedachten en relaxter kan zijn. Hoe je zelf kan kiezen wanneer het een of het ander. Daardoor kan je zoveel meer genieten – en dat gun ik je.

Wanneer: De eerstvolgende  workshop is op vrijdag 5 juli  van 9:00-12:00

Ga je toch een stuk relaxter die zomervakantie in en hoef je niet de eerste week van je vakantie gebruiken om bij te komen!

Waar: in de praktijk in Zwolle

Groep: speciaal voor vrouwen

Genieten zonder gejaagd gevoel.

Aanmelden is noodzakelijk vanwege het klaarzetten van de koffie, thee en lekkers. De investering in jezelf is slechts 27 euro, inclusief een cadeautje, die je helpt om vanaf nu daadwerkelijk die rust te ervaren. Ook na de workshop! 

Ik vraag je vooraf een aantal vragen te beantwoorden, zodat de workshop nog meer is afgestemd op de deelnemers.

Weten is het probleem niet. Doen wél.

Ervaringen van eerdere deelneemsters:

Een workshop voor meer rust in je hoofd en dat je kan genieten zonder onrust? Dat triggerde mij om deze workshop te volgen. Altijd to do lijstjes in mijn hoofd en als ik dan eens voor mezelf bezig ben, dan is er altijd dat stemmetje in mijn achterhoofd wat opsomt wat ik ook nog kan doen. Het is echt de moeite waard geweest. Geralda geeft de workshop op haar eigen open manier en haar enthousiasme is heerlijk. Heel laagdrempelig maar zeker kundig. Het was voor mij een ochtend van herkenning, inzicht en een traan op momenten dat er bij mij een kwartje (2 euro munt) viel. Ik ben naar huis gegaan met echt een beter inzicht in mijn eigen lijf en leven.  Geraldine

Heel bijzonder. Inès

Wauw, dit had ik niet verwacht. Iris

Je bent echt een kei. Je gaf op een heel bijzondere manier dingen terug. Bernadette

Leuk, bijzonder en interessant, verrassend ook en confronterend, op een goede manier. Thirza

Mooi, nuttig, confronterend, voor jezelf, inspirerend. Evelien

Heel intensief (bijna te..), maar tegelijkertijd ontzettend waardevol en confronterend = goed. Marike

Tijd voor mezelf, waarin ik niets moet of hoef klaar te staan. Ook wel confronterend. Nog meer bewustzijn. Susan.